برگزاری کارگاه آموزش تغذیه ویژه دانشجومعلمان به مناسبت روز جهانی غذا
با سلام و صلوات بر محمد و آل محمد (ص) و احترام و آرزوی توفیقات الهی ، بدینوسیله به استحضار می رساند با توجه به نامگذاری" روز 24 مهر ماه" به عنوان "روز جهانی غذا" ؛ اداره کل برنامه ریزی، خدمات و رفاه دانشجویی معاونت دانشجویی در نظر دارد در راستای ارتقاء سطح سواد تغذیه ای دانشجویان،آگاهی بخشی آنان در شناسایی مشکلات تغذیه ای و بهبود سطح سلامت فردی دانشجویان " کارگاه آموزش تغذیه ویژه دانشجو معلمان" در پردیس ها و واحدهای تابعه آن استان با رعایت موارد ذیل برگزار نماید .
- نحوه برگزاری کارگاه :
- اولویت اجرا؛ با برگزاری به صورت حضوری می باشد .
- در صورت عدم امکان تشکیل این کارگاه به صورت حضوری، به صورت مجازی در بستر سامانه یادگیری (lms) برگزار گردد .
- زمان برگزاری کارگاه :
- زمان برگزاری کارگاه متناسب با شرایط حضور دانشجویان از تاریخ 24/7/1401 لغایت 11/08/1401 تعیین می گردد .
- از کارشناسان تغذیه مجرب و توانمند مراکز بهداشت وزارت بهداشت و درمان شهرستان های آن استان جهت تدریس در این کارگاه دعوت به همکاری نمایند . لازم به توضیح می باشد تفاهم نامه همکاری دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با معاونت دانشجویی دانشگاه فرهنگیان طی نامه ای با شماره 530/8516/50000/د مورخه 06/06/1401 ابلاغ شده است .
- با هماهنگی بعمل آمده با معاونت محترم طرح، برنامه و توسعه منابع مقرر گردید اعتبارات این کارگاه پس از برگزاری و ارسال گزارش به این معاونت (حداکثر تا تاریخ 20/08/1401) تأمین و تخصیص یابد.
- موارد ذیل در گزارش ارسالی لحاظ گردد:
- تعداد افراد شرکت کننده در کارگاه:
- نحوه و زمان برگزاری در هر یک از پردیس ها و واحدهای تابعه دانشگاهی
- گزارش تصویری
- ابلاغ و رزومه مدرس
- 6 . براین اساس موجبات امتنان خواهد بود، زمان و نحوه برگزاری این کارگاه به نحو مقتضی به مخاطبان و ذینفعان اطلاع رسانی و اقدامات و کارسازی های لازم جهت حضورحداکثری افراد و علاقه مندان فراهم گردد . لازم به ذکر است، عناوین پیشنهادی این کارگاه (به پیوست) جهت بهره برداری تقدیم می گردد.
" کارگاه آموزش تغذیه ویژه دانشجو معلمان" در پردیس ها و واحدهای تابعه 2